Crisp bread- pomôže ti schudnúť?

31. července 2012 v 11:12 | xoxo |  Chudnutie
Ľahučké, chrumkavé a ľahko skladné, také sú knäckebroty. Plochý, suchý chlieb pôvodom zo Švédska si zamilovali obyvatelia mnohých krajín, a nielen európskych. Má za sebou bohatú históriu a údajne jeho pôvod siaha až k Vikingom, ktorí si ho so sebou brávali na lode ako mimoriadne trvanlivú a výživnú potravinu. Knäckebrot obsahuje celozrnnú múku, vodu a soľ, niektoré chleby aj vyšší podiel vlákniny, ktorá upravuje trávenie. Pečie sa krátko pri teplote 200-250°C.Vďaka svojim vlastnostiam je knäckebrot skladný, vhodný na cestovanie a pokojne vám vydrží vo výbornom stave aj celú dovolenku či v práci v zásuvke. Chutí na slano s maslom, zeleninou, sójovými nátierkami, šunkou, syrom, či na sladko s lekvárom.

Bola som v obchode, aby som zistila, aké Knäckebroty tam majú. Našla som zva druhy: nejaký, čo vyzeral ako pre tie najväčšie fitnessky = Racio a jeden Euro Shopper. Kvalitnejší stál 1,59Eur a z ES stál 0,99Eur. Zatiaľ som si kúpila ten lacnejší a balenie vyzerá takto:
Takže práve jeden chrúmem ako desiatu :-))
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama